Kurstillfällen

Bohel Utbildning utvecklar och håller kurser och seminarier i objektorientering, Java, Swift och apputveckling. Välj  kursnamnen från menyn KURSER för att se beskrivningar av kurserna


Företagsinterna kurser

Vi håller kurser och seminarier företagsinternt, antingen i lokaler hos er eller i inhyrda lokaler. Både stora och små grupper är välkomna. 

Prisexempel för en företagsintern kurs med fem dagars längd:

  • 12 deltagare - 10 000 kr per deltagare 
  • 9 deltagare - 12 000 kr per deltagare
  • 6 deltagare - 15 000 kr per deltagare
  • 4 deltagare - 18 000 kr per deltagare
  • 2 deltagare - 20 000 kr per deltagare 

Samtliga priser är exklusive moms och gäller för kurser i en fullt utrustad lokal som ni tillhandahåller och utan kundanpassningar. Eventuella kostnader för resor och uppehälle utanför Stockholmsregionen tillkommer.

För vidare information och beställning av kurser och seminarier, kontakta Lennart Månsson:

E-post:  kurs@bohel.se

Telefon: 0706-88 27 65


Kurser hos Astrakan Strategisk Utbildning

Våra kurser och seminarier ingår även i kursutbudet hos Astrakan Strategisk Utbildning AB. För vidare information, kontakta Astrakan Strategisk Utbildning:

Internet:  Astrakan Strategisk Utbildning AB

Telefon Stockholm: 08-54 54 23 00

Observera att de kursbeskrivningar som visas på denna webbplats gäller kurser som vi arrangerar. För kurser som Astrakan arrangerar finns separata beskrivningar på deras webbplats.


Ansvarig webbmaster:  webmaster@bohel.se

© Copyright 2021 HB Bohel Smådatorprodukter. Alla rättigheter reserverade. Alla varumärken och registrerade varumärken tillhör respektive ägare.